Deviis erbjuder egenterapi på plats och digitalt.


För dig som går på psykologprogrammet erbjuder Deviis egenterapi både på plats och digitalt. Det ger dig flexibilitet att välja det alternativ som passar dig bäst. Digital egenterapi kan vara särskilt användbart om du inte bor i närheten av mottagningen.

Egenterapi har flera fördelar och kan vara en givande upplevelse för många. Här är några av de positiva aspekterna med egenterapi:
 
Självständighet och självkännedom: Egenterapi ger dig möjlighet att utforska dina egna tankar, känslor och beteenden på ett djupare sätt. Genom att reflektera över ditt eget inre kan du öka din självkännedom och förstå dig själv bättre.
 
Flexibilitet: Egenterapi ger dig friheten att arbeta med dig själv när det passar dig bäst. Du kan välja tidpunkter som du anpassar efter ditt schema.
 
Anpassning: Egenterapi kan anpassas efter dina specifika behov och mål. Du kan fokusera på de områden som är mest relevanta för dig och arbeta i din egen takt.
 
Konfidentialitet: Eftersom egenterapi är en privat process behöver du inte dela dina tankar och känslor med någon annan. Detta kan vara särskilt viktigt om du har känsliga ämnen att utforska.

Subventionerar ditt universitet delar av egenterapin, betalar du som privatperson resten själv

Kontakta Deviis för upplägg och kostnadsförslag.
Kontakta Deviis för upplägg och kostnadsförslag.
Skicka gärna mail till vibeke@deviis.se eller använd kontaktformuläret som finns under kontakt.